INICI / Fem Xarxa

2/6/2023

Projectes emprenedors: Plats per emportar Zarina

Un nou establiment de plats d'elaboració pròpia a l'Avinguda de Roma de Manlleu

El mes de juny ha obert les portes a Manlleu el nou establiment de menjars preparats i per emportar Especialitats Artesanes Zarina. La Tamara és l'emprenedora al capdavant d'aquest projecte. Ella ha dedicat gran part de la seva vida a cuinar, i com ella comenta, gaudeix d'aquesta feina, "sobretot veient com les persones que proven els plats els gaudeixen".

En aquests moments, està il·lusionada per haver transformat la seva passió en el seu negoci i poder fer gaudir als seus clients amb els seus plats, íntegrament elaborats de forma artesanal per ella mateixa.
A l'establiment s'hi poden trobar referents de diferents cultures gastronòmiques, on predominen la cuina catalana i la russa. La responsable del comerç ens explica que tot el producte és fresc, com ara el peix i el marisc que ve directe de llotja, i que tot el pollastre i vedella és Halal.

Tot i que té la intenció d'obrir també a les tardes, de moment l'establiment Zarina estarà obert de dilluns a diumenge de 10 a 14 h, amb un dia de tancament. A la porta de l'establiment podem veure el llistat dels plats disponibles en cada moment.

Adreça: Avinguda de Roma, 106

Número de Whatsapp per a comandes: 664 070 660

 Horaris d'obertura: de dilluns a diumenge de 10 a 14h

zarina dins.jpg

Imatges relacionades

  • Zarina porta.jpg
  • zarina dins2.jpg

Comparteix