INICI / Fem Xarxa

1/6/2023

Matinal virtual de la Reempresa – Compra o ven la teva empresa!

Reempresa organitza una matinal virtual per incentivar la compravenda d’empreses.

El proper dijous, 15 de juny, a les 10h, a través de Teams, tindrà lloc la 17a edició de la Matinal de la Reempresa. Es tracta d’una jornada per propiciar el contacte entre persones cedents i reemprenedores del territori, a més, et pots inscriure a l’espai de matchings, un entorn per entrevistar-te amb empresaris/àries cedents i potencials compradors/es del teu territori. L’esdeveniment tindrà una durada d’unes 3 hores i mitja, de 10.00h a 13.30h.

Sobre Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més persones reemprenedores accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. En la majoria de pimes, i en totes les empreses personals, aquest procés significa l’assumpció de les tasques de direcció i gestió per part de la persona reemprenedora.

En estructurar el procés de Reempresa, es mantenen tots els actius de l’empresa i aquesta continua en funcionament, mantenint els llocs de treball, les instal·lacions, els clients i proveïdors, i donant valor a tota la història, especialment a l’esforç desenvolupat en la creació i desenvolupament inicials de l’empresa. A més, amb la cessió d’empreses es reforça el teixit empresarial actual i de futur i es promou un mercat susceptible de provocar creixement econòmic.
És evident que l’empresa en funcionament té molts més avantatges, possibilitats i capacitats de generació de recursos que una nova empresa que comença de zero.

 

Per a més informació pots entrar a http://matinal.reempresa.org/, on també podràs apuntar-te a l’esdeveniment.

 

O bé contacar amb l'OPE de Manlleu i com a centre acreditat de Reempresa t'informarem empresa@manlleu.cat o al telèfon 937827161.

 

 

Matinal2.JPG

Matinal.png

Imatges relacionades

  • Passos_Matinal.gif

Documentació adjunta

Comparteix