INICI / Fem Xarxa

25/5/2023

El GPS comercial, un projecte per la professionalització del comerç de proximitat de Manlleu

El GPS és un servei gratuït adreçat als comerços de proximitat per millorar el seu negoci

Actualment, el nostra comerç de proximitat està vivint moments de canvi i transformacions. Les formes de vendre evolucionen i apareixen nous hàbits de compra que obliguen el comerç de proximitat a adaptar-se constantment a l’entorn canviant. En aquest procés de transformació i canvi, el comerç  necessita potenciar una estratègia que li permeti professionalitzar-se i aportar un valor afegit a la seva compra, i hi ha dos factors considerats indispensables: la part econòmica i la de comunicació.

En aquest sentit, l'OPE Manlleu col·labora amb el MAB Manlleu i l'associació de comerciants del Mercat Municipal de Manlleu per oferir un GPS comercial: el GPS consisteix en un entrenament personalitzat per conèixer amb molta precisió i en qualsevol moment, la situació econòmica i/o de comunicació del propi comerç. Per aconseguir-ho el comeriant ha de poder integrar en el dia a i dins el seu hàbit diari, dos aspectes vitals pel seu negoci: L'econòmic i la comunicació.

Pel comerciant això es tradueix en unes 10 hores personalitzades amb una economista i una professional de la comunicació que li faran d’entrenador personal (Personal Trainer).

 

Per més informació o per qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb el servei d’empresa de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu  empresa@manlleu.cat, tel 93 782 71 61.

 

blake-wisz-q3o_8MteFM0-unsplash (1).jpg

Comparteix