INICI / Fem Xarxa

22/5/2023

Subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda.

S'han publicat les bases per a la concessió dels ajuts i la convocatòria s'obrirà properament

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, ha publicat les bases de les subvencions 2023 seguint el seu compromís envers la competitivitat de les empreses individuals, associades o agrupades, que formen part del seu camp d’actuació.

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió de les subvencions en l'àmbit del comerç al detall i els serveis, artesania i moda; amb la finalitat de  promocionar i impulsar el sector comercial i de serveis, fomentar la competitivitat i la qualitat d'aquests sectors i donar suport a la internacionalització de les marques catalanes de moda, la comercialització dels seus productes, la sostenibilitat i la tecnologia aplicada a la indústria de la moda (fash-tech), així com reactivar i impulsar el sector artesanal i fomentar la competitivitat i la qualitat d'aquest sector.

Les persones beneficiàries i els requisits específics s’estableixen a cada programa:

1.Programa de suport a les entitats representatives del sector del comerç.  Programa comerç i serveis. 2.Programa de suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda.    Programa comerç i serveis. 3.Programa de suport per als establiments emblemàtics i singulars.  Programa comerç i serveis.

4.Programa de suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments i de suport a les parades dels mercats de venda sedentària i no sedentària.  Programa comerç i serveis.

En aquests  cas les accions subvencionables son la recuperació de locals buits, la reforma d’establiments, l’adaptació de les portes i parades de mercat de venda no sedentària.

5.Programa de suport als municipis en l’àmbit del comerç.  Programa comerç i serveis. 6.Programa de suport per a la creació i definició de les Àrees de Promoció Econòmiques Urbanes (APEUS).  Programa comerç i serveis. 7. Programa per al creixement i competitivitat de l’empresa artesana. Programa artesania. 8. Programa de suport als municipis en l’àmbit de l’artesania. Programa artesania. 9. Programa per a la transformació digital de la indústria de la moda. Programa moda. 10. Programa per a la millora del grau de sostenibilitat i circularitat de les marques de moda catalanes. Programa moda.

Per qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb el servei d’empresa de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu  empresa@manlleu.cat, tel 93 782 71 61.

e8tjagfq.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix