INICI / Fem Xarxa

19/5/2023

El Programa de Relacions Culturals Globals busca 40 professionals i emprenedors que treballin en els sectors cultural i creatiu

S'obre la convocatòria de formació del Programa de Relacions Culturals Globals (GCRP) per reunir professionals d'arreu del món per crear connexions significatives i discutir col·laboracions interculturals

Per a l'edició 2023 del GCRP, la Plataforma de Relacions Culturals obre el programa també als participants que treballen en l'àmbit del canvi climàtic i els temes ambientals així com per a professionals de la cultura i la creativitat. 

L’accés el programa, us ofereix l'oportunitat de desenvolupar habilitats per a tota la vida, augmentar els vostres coneixements, construir la vostra xarxa internacional i participar en una col·laboració interdisciplinària intercultural. 

Aquest any el GCRP tindrà lloc a Madrid, del 10 al 13 d'octubre de 2023. El programa es realitzarà íntegrament en anglès. El CRP reservarà i pagarà els desplaçaments d'anada i tornada a Madrid, l'allotjament del 9 al 14 d'octubre de 2023 i qualsevol despesa durant l'horari del programa (com ara el càtering). 

La Plataforma de Relacions Culturals busca 40 professionals i emprenedors que treballin en els sectors cultural i creatiu o en temes de canvi climàtic i medi ambient. Per optar a la selecció, es distingeixen tres requisits: tenir entre 25 i 39 anys, amb almenys tres anys d'experiència en col·laboració internacional/intercultural (1), treballar per a una organització pública, privada o de la societat civil, o ser autònom (2), i comprometre's amb el programa durant tota la seva durada del 10 al 13 d'octubre de 2023 i disposar de temps per viatjar cap i des de Madrid. 

 

Per a sol·licitud i més informació a Cultural Relations Platform: Global Cultural Relations Programme (Spain) | On the Move (on-the-move.org)

 

 

GCRP.jpg

Comparteix