INICI / Fem Xarxa

19/5/2023

Atorgament dels Diplomes de Mestre Artesà i Mestra Artesana

Oberta la convocatòria a l'atorgament de Diplomes de Mestre Artesà o Mestra Artesana en les modalitats professional i divulgativa

Objecte de la convocatòria:

L'objectiu dels diplomes de mestre artesà o mestra artesana professional és el de distingir amb un guardó aquelles persones que han fet de la seva professió l'exercici d'un ofici artesà o un mitjà pedagògic per donar continuïtat a un o més oficis artesans, i que han exercit més de vint anys de trajectòria professional reconeguda, amb domini tècnic de l'ofici, mèrits adquirits, docència demostrada, mestratge exercit i aportacions a l'ofici.

L'objectiu dels diplomes de mestre artesà divulgatiu o mestra artesana divulgativa és el de distingir amb un guardó aquelles persones amb domini tècnic de l'ofici, mèrits adquirits i mestratge exercit, tot i no haver exercit professionalment l'ofici artesà.

Presentació de la sol·licitud:

El formulari de sol·licitud normalitzat està disponible al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa. Veure l'enllaç de SOL.LICITUD a la part inferior.

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació corresponent és del 17/05/2023 al 28/09/2023

artesania.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix