INICI / Fem Xarxa

15/5/2023

Segona jornada de les Trobades emprenedores d’Osona Nord

El Consorci del Lluçanès acollirà la segona trobada, que tindrà lloc el pròxim 22 de maig

Amb l'objectiu d'afavorir el desenvolupament econòmic del territori a través de l'acompanyament, assessorament i suport en la creació d'empreses, l'OPE de Manlleu, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i el Consorci del Lluçanès van iniciar el passat mes de febrer unes Trobades emprenedores. En la primera trobada, es van presentar deu projectes empresarials dels diferents territoris: alguns ja oberts, alguns de recent creació i d'altres en procés de desenvolupament.

Aquestes trobades pretenen promoure l'intercanvi d'experiències i la creació de sinergies entre persones emprenedores del territori. Enfortir les habilitats que formen el caràcter emprenedor i fomentar la cooperació i coneixement dels diferents aspectes dels seus negocis. Crear aliances i en definitiva fer xarxa empresarial.

Comptem amb voluntaris de l'associació ASENCAT (Associació de Sèniors de Catalunya per a l'Orientació del Talent Emprenedor) que oferiran, consells i estratègies de gestió per afrontar la incertesa i el futur pròxim a persones que emprenen nous negocis.

El Consorci del Lluçanès (C. Vell, 3 de 08515 Santa Creu de Jutglar (Olost)) serà la seu de la segona trobada que tindrà lloc el pròxim 22 de maig a les 13.30 h i tindrà una durada d'una hora i mitja, en acabar s'oferirà un petit refrigeri.
El mes de setembre e es farà a Manlleu l'última de les trobades del 2023. En total, es faran tres jornades, una a cada territori, per detectar necessitats, propostes i compartir experiències.

Si ets un emprenedor i t'interessa participar només cal que ens enviïs un correu a empresa@manlleu.cat

 

INSPIRA'T, COMPARTEIX, SUMA I CREIX!!

Trobades Osona Nord I.jpg

Comparteix