INICI / Fem Xarxa

24/5/2023

Projectes empresarials: Centre TAO, un projecte de salut en equip

Un centre on conviuen diverses professionals que ofereixen diferents serveis i activitats de benestar i salut

La Gemma Franquesa i la Marta Capdevila van agafar el local on inicialment hi havia el Centre Tao i van mantenir el mateix nom, ja que quan havien d’explicar on estaven, sempre deien "al Centre Tao". El centre està situat en el cor de la ciutat, al costat de la plaça Fra Bernadí, on es fàcil d’aparcar.

Activitat i evolució

Al començament en el centre s’oferia entrenament en diferents disciplines esportives per part de la Training zone Marta Capdevila i Osteopatia i fisioteràpia per part de la Gemma Franquesa. Al tenir disponibilitat de sales, van buscar altres professionals per ampliar l’oferta de serveis. Així, al novembre del 2022, s’hi va incorporar la Carla Riera com a dietista i nutricionista i, fa quatre mesos, l’Agnès Sanmartí, que ofereix els serveis de ioga, ioga prepart i Antigravity (pràctica que fusiona el pilates i el ioga aeri.

D’aquesta manera,  en un mateix centre poden oferir una gran varietat d'activitats i serveis que garanteixen al client un servei complet i íntegre per millorar-ne el benestar. Quan el client necessita rebre ajuda de diversos professionals, posen al seu abast la comoditat d'oferir diversos serveis dins del mateix centre sense necessitat de desplaçar-se.

Què aporta a Manlleu

Aporta solucions en salut i benestar, enfocades al fet que els seus clients gaudeixin d’una vida més plena i satisfactòria. Avui dia, aspectes com l’interès per la nutrició, els hàbits saludables, l’esport, el descans adequat o com combatre l’estrès són conceptes incorporats al dia a dia de la població.

Projectes de futur

L’esforç constant de renovació i adaptació fa que vulguin oferir més serveis, per això a partir de setembre es donaran classes de ioga aeri per nens, ioga per mares i nadons, xerrades sobre salut en diferents modalitats, tractaments de problemes ginecològics: Tractament osteopàtic ginecològic així com tractament d'acompanyament de la dona en el pre- durant i post part

Això és el Centre Tao, quatre professionals amb ganes de donar el millor, cada una amb la seva història, la seva especialitat i el seu punt de vista, però totes amb una mateixa finalitat, cuidar la salut i benestar a través de tractaments individuals i personalitzats.

 


Data de creació: 2022

Adreça:  Baixada de la Fidela, 2 Manlleu

Osteopatia i fisioteràpia – Gemma Franquesa
Telèfon: 649 803 470 (hores convingudes)
Instagram: @gemma.osteofisio

Bodypump, Hbx - Boxing, Cardio - Tono, Circuit funcional – Training zone Marta Capdevila
Telèfon: 659 994 831 (hores convingudes)
Instagram: @trainingzone_martacapdevila 

Dietista, nutricionista – Carla Riera
Telèfon: 618 379 070 (hores convingudes)
Instagram:@carlarieranutricio

Antigravity, Ioga, Ioga prepart – Agnès Sanmartí
Telèfon: 695 580 141 (hores convingudes)
Instagram: @osonagravity

20230509_115859.jpg

Imatges relacionades

  • Osteopatia_Fisioteràpia.jpg
  • Antigravity
  • Training Zone

Comparteix