INICI / Fem Xarxa

25/5/2023

Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris.

S'ha obert la convocatòria per participar a la 23a edició dels Premis Nacionals de Comerç, que atorga la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d'Empresa i Treball.

L'objectiu d'aquests premis és distingir persones, empreses, entitats del sector i ens públics que, per la seva trajectòria, innovació, sostenibilitat i adaptabilitat, contribueixen de manera rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat.

S'estableixen 4 categories:

-Premi Nacional de Comerç

-Premi al Comerç més Innovador

-Premi al Comerç més Sostenible

-Premi a la Iniciativa Col·lectiva

Els Premis Nacionals de Comerç consisteixen en uns guardons i diplomes. A més, el Premi nacional de Comerç té una dotació econòmica de 6.000 euros, i els Premis al Comerç més Innovador i al Comerç més Sostenible tenen una dotació econòmica de 2.000 euros cadascun d'ells.

Per optar als premis, heu de presentar telemàticament la sol·licitud, amb la documentació que preveuen les bases. 

 

Premis Nacionals als Establiments Centenaris

També hi ha obert el termini per participar als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, dirigits a establiments que hagin fet 100 o més anys d'història o 150 o més anys d'història durant l'any 2022.

Hi poden optar els mercats municipals, les microempreses i les petites empreses de venda al detall o de prestació de serveis a la persona, amb almenys un establiment operatiu a Catalunya obert al públic, amb una trajectòria de cent o més anys. 

Per optar als premis, s'ha de presentar telemàticament la sol·licitud amb la documentació que preveuen les bases.

 

 

 

 

premis-comerc.jpg_550002845.jpg

Comparteix