INICI / Fem Xarxa

11/7/2023

2a Recollida mòbil de residus especials per empreses

La recollida es farà a la deixalleria municipal i per portar-hi residus cal enviar amb antelació el formulari de participació a l'empresa que realitza la recollida.

El dijous 20 de juliol de 9 a 13h es farà a la deixalleria la segona recollida de residus especials d’empreses d’enguany. Com ja és habitual les recollides es faran a la deixalleria municipal (C/Eduard Rifà, 74-76) de 9 a 13h i per participar-hi cal fer-se càrrec dels costos i enviar el formulari de participació prèviament a l’empresa gestora (vegeu apartat de documentació adjunta).

Els pots de pintura, esprais, dissolvents, fangs, taladrines o d’altres productes químics són exemples de residus tòxics produïts per moltes empreses. La legislació ambiental obliga a totes les empreses a gestionar-los mitjançant centres autoritzats per al seu transport i tractament. Per facilitar la seva gestió als tallers i petites empreses a Manlleu s’organitza una recollida col·lectiva tres cops l’any. Aquest servei és prestat per part de Bidones JP Garcia, SL (codi de gestor E-945.06).

Una vegada omplert el formulari enviar-lo per Fax 972 874 857 o per correu electrònic: pedidos@grupjp.com

Dates de recollida any 2023

- 20 de juliol

- 23 de novembre

 

És molt important que les empreses que vulguin participar per primera vegada a la recollida contactin amb el màxim d’antelació amb l’empresa gestora doncs cal fer uns tràmits previs que requereixen vàries setmanes.

 

Per a més informació sobre la recollida, podeu adreçar-vos al Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament (93 850 66 66, ext. 20120 mediambient@manlleu.cat).

residus.jpg

Documentació adjunta

Comparteix