INICI / Fem Xarxa

16/1/2023

L'OPE i Eurecat preparen un cicle de formacions empresarials de 150 hores per al 2023

Des de l'OPE, i amb la col·laboració d'Eurecat, s'està enllestint un cicle de formacions amb l'objectiu d'enfortir tecnològicament les empreses i emprenedors de Manlleu i el seu entorn proper.

En breu es donaran a conèixer les formacions enfocades a reforçar les aptituds tecnològiques i de sostenibilitat de les empreses i emprenedors de diferents àmbits de Manlleu i entorn proper.

 

Amb més de 150 hores programades per aquest 2023, aquestes formacions estan agrupades en diversos blocs com el desenvolupament de negoci i estratègia de creixement, implementació de processos productius, sostenibilitat i economia circular i innovació en producte i servei.

 

Aquestes formacions estaran distribuïdes en formats presencials, semi-presencials i online en funció de la formació i les necessitats, i estan pensades per sensibilitzar i consolidar coneixements a personal directiu, comandaments i tècnics.

 

Aquest conjunt de capacitacions, enmarcades dins del projecte PECT Osona Lab City, tenen l'objectiu d'incrementar la competitivitat empresarial del territori millorant la capacitat de creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia.

 

Per més informació pots consultar la pàgina web de formacions de l'OPE (https://manlleu.cat/ope/formacio) i del projecte Osona Lab City (https://osonalabcity.cat/).

 

formacio_tecnologica.jpg

Imatges relacionades

  • ajuntament.jpg
  • ope.jpg
  • Manlleu Agenda2030.png
  • ManlleuQuatre.png
  • eurecat.png
  • Osona Lab City + Generalitat.jpg

Comparteix