11/1/2023

Empresa del mes - AMM Cycling

L'Albert Muñoz ha inaugurat un nou centre a Manlleu, on dona continuïtat al seu projecte relacionat amb el món de la bicicleta

Activitat i evolució

L’afició de l’Albert Muñoz per la bicicleta li ve de petit i el va portar a fer classes de ciclo indoor i va comprar deu bicicletes per oferir els seus serveis com a monitor i també fent rutes de carretera, BTT, i qualsevol activitat relacionada amb aquest món. Com ell comenta, en la seva professió ha pogut unir dues grans passions: la música i la bicicleta. El Ciclo indoor, també conegut com a Spinning, és un exercici aeròbic que es practica en grup, amb un instructor i amb bicicletes estàtiques al ritme de la música. Les bicis tenen diferents nivells de resistència, per la qual cosa és un exercici adaptable a qualsevol edat. En veure que hi havia interès per aquesta proposta, va decidir que del seu hobby en faria la seva professió.

L’any 2019 ja disposava d’un centenar de bicicletes i oferia els seus serveis com a monitor a la comarca d’Osona a gimnasos, empreses i a tota mena d’esdeveniments.

Just abans de la pandèmia va decidir dedicar-se al 100% a aquesta professió. Amb la pandèmia es va reinventar i va obrir un canal de Youtube per donar classes en línia i llogar bicis per tal que les persones usuàries poguessin fer exercici des de casa. La sort, segons ell, ha fet que recentment hagi pogut obrir el seu propi centre, que va inaugurar el 23 de desembre. Aquest està equipat amb unes seixanta bicicletes i la sala està adreçada a tot tipus de persones amb diferents nivells de forma física. A part de l’activitat al centre, continua oferint el servei de lloguer de bicis.

 

Elements diferencials

Un servei personalitzat, professional i a demanda. Disposa de moltes bicicletes i el seu coneixement i expertesa li permet donar resposta a qualsevol necessitat dels seus clients.

 

Què aporta a Manlleu

Com ell explica, la seva empresa ofereix “vida saludable, diversió, esport, desconnexió...”. El ciclo indoor ofereix beneficis en l’àmbit orgànic i mental: millora del reg sanguini, la producció d’oxigen, elimina greixos, tonifica cames i glutis, afavoreix el reforç lumbar, millora la nostra capacitat aeròbica i també ajuda a alliberar l’estrès diari, millora les relacions socials, genera endorfines, afavoreix la desconnexió del món exterior, genera benestar...

 

Projectes de futur

Poder ampliar el negoci, obrint nous centres i poder donar feina a gent del territori.

 


Fitxa de l'empresa

Activitat: Sessions ciclo indoor i lloguer de bicis.
Data de creació: 2019
Adreça:  Carrer Joan Vilaregut, 10. Telèfon:  650 916 314
Web: www.ammcycling.com  amm@ammcycling.com

Instagram @ammcycling | Youtube: ammcycling2822 | Facebook

 

 

Inauguració centre AMM Cycling

Inauguració centre AMM Cycling

Imatges relacionades

  • AMMC 3.jpg
  • AMMC 1.jpg

Comparteix