INICI / Fem Xarxa

24/10/2022

Comença la nova edició del programa 30 Plus 2022-23

El 3 d’octubre va arrencar la setena edició del programa, que permetrà fomentar l'ocupació de 55 persones majors de 30 anys

Durant el mes d'octubre s'ha encetat una nova edició del Programa 30 Plus, un projecte d'abast comarcal i coordinat pel servei d'OPE Feina de l'Ajuntament de Manlleu. Aquest programa anual té com a objectiu la incentivació de contractacions de persones majors de 30 anys residents a la comarca d’Osona. Concretament, es prioritzen aquelles persones que estiguin en situació d’atur de llarga durada i/o majors de 45 anys.

Per una banda, s’atorga una subvenció a les empreses que s’hi puguin acollir i, per l’altra, s’afavoreixen recursos d’orientació i acompanyament laboral a les persones treballadores participants i se’ls hi proporciona una formació específica i vinculada al seu lloc de treball.

Un any més, el Programa 30 Plus serà gestionat pel Servei d’OPE Feina de l’Ajuntament de Manlleu comptant amb el treball en xarxa amb els diferents Serveis Locals d’Ocupació de la Comarca d’Osona. 

Els contractes que subvenciona el Programa 30 Plus cal que tinguin una durada mínima de 6 mesos i un mínim de 20 hores setmanals; així mateix, poden ser subvencionables fins a 9 mesos amb una jornada de 40 hores setmanals.

Pel que fa als contractes subvencionables de 9 mesos, s’hauran de subscriure com a màxim a 1 de gener de 2024; en el cas dels de 6 mesos, la data límit és l'1 d'abril.

L’import de la subvenció és el Salari Mínim Interprofessional per jornada completa, o la part proporcional  quan la contractació és a temps parcial.

 

Per a més informació podeu accedir al'apartat de subvencions del web del'OPE Manlleu o bé contactar amb el Servei d’OPE Feina: trucant al 93 851 50 22 o escrivint un correu electrònic a opefeina@manlleu.cat

logosb.JPG

 

programa-30-plus-2022-23.png

Enllaços relacionats

Comparteix