INICI / Fem Xarxa

19/10/2022

‘Protagonistes’, la nova campanya de promoció del comerç i l’associacionisme entre diversos ens locals de proximitat

La campanya es podrà veure a les xarxes socials i té com a protagonistes a 30 persones que representen els 30 comerços de Manlleu, Roda de Ter i dels municipis del Cabrerès i el Voltreganès

La campanya Protagonistes vol humanitzar i posar cara a 30 comerciants amb l'objectiu de dignificar i reivindicar la seva professió, així com disposar de l’oportunitat de promocionar els seus productes i serveis més enllà de la seva població local.

El punt clau de la campanya ha estat també el reforç i el reconeixement de les entitats que vetllen per dinamitzar el comerç local d’aquest territori: l’Associació Roda de Comerciants, Manlleu Associació de Botiguers MAB, Cabrerès Associació de Comerciants i l’Associació de Comerciants del Voltreganès, associacions que han treballat en aquest projecte i que han ofert als seus comerços associats la participació activa en aquesta campanya.

Des de la setmana passada i durant tres mesos, un total de 30 vídeos de comerços seran promocionats a través d’una potent campanya de màrqueting digital a través dels comptes d’Instagram i Facebook de @passipercaixa.

Aquesta acció neix de la cooperació entre diferents municipis propers, units geogràficament i que demogràficament aglutinen un total de 36.000 habitants, per un bé comú: la promoció i foment del comerç de proximitat per un consum responsable i sostenible.

Protagonistes forma part del projecte Passi per caixa, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, en el marc de la cooperació territorial que engloba en aquest cas els ajuntaments de Rupit i Pruit, l’Esquirol, Tavertet, Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de Ter, les Masies de Voltregà i Manlleu.

Des de les àrees tècniques d’aquest territori cooperant, any rere any es coincideix que el teixit comercial és imprescindible per la vida de qualsevol municipi tant en l’àmbit econòmic com social, per això es tiren endavant projectes de dinamització i promoció del comerç local i de proximitat.

 

A mesura que avanci la campanya els vídeos dels Protagonistes de Manlleu es podran consultar també al canal de Youtube de l'Ajuntament de Manlleu:

PROTAGONISTES_cartellA3v2.jpg

Comparteix