INICI / Fem Xarxa

9/8/2022

Nou equipament cultural ‘Can Patalarga, espai de creació’

Un espai dinàmic i obert, on els creatius i professionals (artistes, artesans, empreses creatives, etc.) hi troben aixopluc, suport, formació i difusió.

En aquest nou equipament que neix amb l’aposta clara d’impulsar les indústries culturals i creatives, es va realitzar el passat 22 de juliol, una primera trobada amb representants d'entitats que comparteixen l'objectiu de col·laborar, cooperar i construir conjuntament. L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, la cooperativa Cardant Cultura, el Refugi.art, el projecte Aurora i l’OPE Manlleu van exposar quines línies de treball estan duent a terme per tal de crear vincles, complementar-se i unir esforços per enfortir el sector.

 

Can Patalarga no només pretén ser un punt de trobada i reunions per la creació de vincles de cooperació, també disposa de quatre espais individuals que possibiliten una residència artística per fer créixer una idea, un projecte o una empresa. Amb el treball conjunt amb l’associació Maresmon, que desenvolupa la seva activitat en el mateix espai, fa que sigui possible aquesta residència que, a hores d’ara ja compta amb la primera artista resident: la Joana Martos.

 

Per més informació:

OPE Empresa
Correu electrònic: empresa@manlleu.cat
Telèfon: 937 827 161
Can Patalarga

 

“Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball”

gene.jpeg

 

canpatalarga1.jpg

Imatges relacionades

  • canpatalarga.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix