14/6/2022

La 5a fira de l’economia social i solidària d’Osona, l’alTERna’t, ja té data

El diumenge 18 de setembre, de 10 a 14 h, se celebrarà al passeig del Ter de Manlleu, la 5a edició d’aquesta fira que organitzen les entitats d’ESS de la comarca.

Després de dos anys d'impàs, a causa de la pandèmia, l'alTERna't recuperarà el format de fira amb estands d'expositors de la xarxa i oferirà taules rodones, tallers, xerrades, activitats familiars i un concert musical.

Aquest any l'eix entorn del qual girarà la fira serà el de les comunitats, especialment les energètiques , on Osona ha destacat com la comarca líder en la seva creació, la majoria en format cooperativa, gràcies a l'impuls del Consell Comarcal d'Osona i el projecte NEO (Nova Energia d'Osona).

Properament, es confirmarà el programa d'actes d'aquell dia i d'altres activitats que se celebraran en paral·lel durant el mes de setembre i octubre a la comarca.
La fira és coorganitzada conjuntament entre les entitats que formen part de la xarxa alTERna't per l'ESS d'Osona i l'Ajuntament de Manlleu i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal d'Osona i la Diputació de Barcelona.

IMG_20190616_123329.jpg

Comparteix