INICI / Fem Xarxa

3/6/2022

Programa formatiu per a la digitalització del comerç

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) impulsa un nou programa formatiu per a petites i micro empreses comercials amb la finalitat d’incrementar el nivell de digitalització d'aquest segment de l'economia catalana.

 El programa, que serà impartit 100% online, constarà de 6 mòduls formatius que permetran als comerços participants assolir els coneixements necessaris per emprendre i/o millorar el seu camí a la digitalització.

Cada mòdul de formació constarà de 2 sessions en format webinar i es posaran a disposició dels participants eines per posar en pràctica els continguts que s’impartiran als mòduls.

Les temàtiques dels mòduls inclouen nocions bàsiques d’eCommerce, com posar en marxa una botiga online, què és i com es gestiona el màrqueting digital, com fer conviure una botiga online amb els punts de venda físics, o com començar a vendre a marketplaces, entre d’altres.

Els mòduls formatius estan dissenyats per a ser independents els uns dels altres. Així doncs, les empreses participants podran triar els mòduls als que volen assistir sense necessitat d’haver participat en els anteriors o de participar en els posteriors. Això aportarà flexibilitat al programa i cada empresa podrà decidir quins continguts són els més rellevants per a la seva realitat i participar-hi més o menys activament.

Trobareu les inscripcions dins els diversos mòduls formatius.

El programa s’iniciarà el 13 de juny.

Digitalització del comerç

Digitalització del comerç

Enllaços relacionats

Comparteix