20/5/2022

Local Comercial al carrer Sant Jordi

Vols emprendre un nou projecte i busques un local? Ets un comerç o empresa, i vols canviar a un local més nou i més cèntric?

 

Aquest és un local per llogar al centre comercial de Manlleu, amb una superfície útil de 105 m2. És un local de Planta Baixa molt ampli, amb moltes possibilitats i disposa de sortida de fums. També té les instal·lacions d'aigua i llum i compta amb un bany i espai de magatzem.

La rehabilitació interior és molt recent, i l'estat de tot el local és impecable. La façana és vidriada, i està situada al mateix centre comercial de la ciutat, al rovell de l'ou.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb:

- Propietari Particular 676 939 785
- També podeu contactar amb el Servei d'Empresa de l'OPE, trucant al telèfon 93 782 71 61 o al correu electrònic empresa@manlleu.cat.

 

 

 

Borsa de locals lliures

El Servei d’Empresa de l’OPE disposa d’un mapa específic amb la borsa de locals comercials lliures de Manlleu. Està inclòs dins del directori de Manlleu Empreses (manlleuempreses.com) i el trobareu sota el nom de Borsa de locals comercials lliures

Si disposeu d’un local comercial i voleu que s’inclogui dins de la borsa de locals de l’OPE, poseu-vos en contacte amb el Servei d’OPE Empresa  i us visitaran per conèixer les característiques de l’espai.

Foto 1 Sant Jordi, 8.jpg

Imatges relacionades

  • Foto 2 Sant Jordi, 8.jpg

Comparteix