INICI / Fem Xarxa

21/6/2022

Locals disponibles: local comercial al carrer Baixa Cortada

Vols emprendre un nou projecte i busques un local?
Ets un comerç o empresa, i vols canviar a un local més nou i més cèntric?

Aquest és un local comercial per llogar, en excel·lent estat de conservació, molt ben situat en la zona més cèntrica i transitada de Manlleu.

Es troba totalment equipat, a punt de funcionar i s’hi pot entrar a treballar de forma immediata.

Està distribuït en una planta baixa de 140 m2, perfectament adequada amb un taulell, provadors i bany. Compta amb terra de parquet i està perfectament conservat.

Disposa també d’uns mobles expositors i prestatgeries, integrats amb el disseny general de la botiga, que té un aparador per cada costat de l’entrada. Disposa d'una escala interior que porta a la planta inferior, que es pot adaptar amb altre ambient, o bé continuar l’estil general de la botiga. Al final d’aquesta zona hi ha un espai d'uns 80 m2 que es pot adaptar com a magatzem, amb entrada per la part posterior del local.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el propietari a través del telèfon 629 451 015.

També podeu contactar amb el Servei d’Empresa de l’OPE, trucant al telèfon

93 782 71 61 o al correu electrònic empresa@manlleu.cat

 

 

Borsa de locals lliures

El Servei d’Empresa de l’OPE disposa d’un mapa específic amb la borsa de locals comercials lliures de Manlleu. Està inclòs dins del directori de Manlleu Empreses (manlleuempreses.com) i el trobareu sota el nom de Borsa de locals comercials lliures

Si disposeu d’un local comercial i voleu que s’inclogui dins de la borsa de locals de l’OPE, poseu-vos en contacte amb el Servei d’OPE Empresa  i us visitaran per conèixer les característiques de l’espai.

 

Foto 1 Baixa Cortada, 21.jpg

Imatges relacionades

  • Foto 2 Baixa Cortada, 21.jpg
  • Foto 3 Baixa Cortada, 21.jpg
  • Foto 4 Baixa Cortada, 21.jpg

Comparteix