INICI / Fem Xarxa

10/5/2022

Nou cas d'èxit del programa Reempresa

El punt d’atenció del servei Reempresa de Manlleu ubicat al Lab Manlleu ha afavorit el traspàs del negoci de la Drogueria Serra de Torelló.

El punt d’atenció del servei Reempresa de Manlleu ubicat al Lab Manlleu ha afavorit el traspàs del negoci de la Drogueria Serra de Torelló. 

La Cecilia, propietària de la drogueria, va confiar en el servei Reempresa per traspassar el seu negoci. Després de fer entrevistes amb diverses persones interessades, vam contactar amb la Mariana, amb qui ben aviat van arribar a un acord per a donar relleu al negoci.

La Mariana ha posat en marxa així un negoci agafant un relleu que li ha permès començar sense partir de zero. Per començar, es planteja sumar noves línies de productes a la botiga.

Ambdues empresàries han treballat estretament el traspàs. Des de l’OPE Manlleu, ens sentim satisfets d’haver contribuït a donar continuïtat a un comerç del territori.

Tan important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. Amb el programa Reempresa, mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, Manlleu ha tancat el 2021 salvant cinc negocis i manteniment tretze llocs de treball.

El servei de Reempresa dona assessorament tant a les persones que traspassar negocis als quals no poden donar continuïtat com a les persones reemprenedores que en volen prendre el relleu. Aquest servei és gratuït. Si voleu rebre més informació, us podeu adreçar al servei d’empresa de l’OPE: al correu empresa@manlleu.cat o per telèfon al 93 782 71 61.

 

drogh.jpg

Comparteix