10/5/2022

L’OPE Feina inicia la campanya de contractació per la temporada d’estiu

En paral·lel s'ha programat un taller de recerca de feina per a joves

Des del Servei d’ocupació de l’OPE es compta amb un dispositiu especial per buscar el personal més adequat per cobrir vacants d'empreses que tinguin necessitats de contractació per a cobrir les vacances del personal de l’estiu.

El Servei d’OPE Feina compta amb una borsa de treball d’estudiants i altres persones interessades a treballar durant el període de vacances escolar que permet donar resposta a la substitució de les vacances del personal contractat durant tot l’any.

Les empreses es poden posar en contacte amb el servei per fer arribar les seves necessitats i previsions a l’OPE a través del correu del servei, opefeina@manlleu.cat, o a través del formulari que trobareu a l'apartat d'ocupació

En paral·lel a aquesta relació de proximitat amb les empreses, el servei també actua per ajudar a aquelles persones que es troben en recerca de feina durant la temporada d’estiu.

 

Sessió formativa per a joves

S’ha programat un taller, adreçat especialment a joves, on es facilitaran recursos i eines per poder fer una recerca de feina amb èxit. Es faran dues sessions, una de matí i una altra de tarda:

 

Recerca de feina i preparació entrevista

Dijous 19 de maig.

Sessió de matí: 11 h

Sessió de tarda: 16 h

Biblioteca Municipal de Manlleu

Inscripcions: Whatsapp 679 40 53 64 i formulari en línia:  https://bit.ly/InscripcioTallerOPE 

 

OPE taller feina.png

Imatges relacionades

  • OPE taller feina.png

Comparteix