INICI / Fem Xarxa

10/5/2022

Inscripcions obertes per la 11a edició del programa Accelera el creixement

L’OPE Manlleu col·labora novament amb la Diputació de Barcelona i amb PIMEC en aquest programa que ofereix a les empreses seleccionades un conjunt de serveis avançats per potenciar creixement empresarial.

L'Ajuntament de Manlleu participa com cada edició en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar. En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi amb valoracions molt positives, i en la situació actual que ens trobem generada per la crisi de la Covid-19 moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis i aquest programa ajudarà a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

Des de l’any 2012 han ajudat al creixement de 497 empreses de la província, a través d’un acompanyament personalitzat. El programa Accelera el Creixement està adreçat exclusivament a pimes amb tres o més treballadors, amb una antiguitat mínima de cinc anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d'invertir en el seu creixement. D'entre totes les presentades, es farà una selecció de 50 empreses que rebran més de 75 hores de formació i d’assessorament In company amb experts consultors. El cost per l’empresa és de 500 euros + IVA (el cost real sense subvenció seria de 5.500 euros).

Per a més informació del programa podeu participar en una de les Sessions Informatives (19 de maig, 11-12h o 25 de maig, 16-17h) amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

Les candidatures es podran presentar fins el 13 de juny de 2022, enviant el següent Formulari d’inscripció  per correu electrònic acuatrecases@pimec.org

Per a més informació es pot consultar el web del programa Accelera el Creixement o contactar amb l’OPE a empresa@manlleu.cat o al 93 782 71 61.

accelera head.JPG

accelera head.JPG

Enllaços relacionats

Comparteix