29/4/2022

Empresa del mes: RC Media

Solucions audiovisuals a les necessitats d’empreses, òrgans públics i mitjans de comunicació

En Roger Codina és el darrer emprenedor allotjat al LAB Manlleu, l'espai de treball compartit de Manlleu, i hem parlat amb ell per conèixer la seva empresa, RCMedia, i els seus projectes de futur.

 

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

En Roger Codina dona solucions audiovisuals a les necessitats d’empreses, òrgans públics i mitjans de comunicació a través de RCMedia. Té la capacitat d’encarregar-se de tot el procés: des de la idea inicial fins al producte final. Disposa dels equips tècnics necessaris per realitzar de la manera més eficient els projectes. Compta amb la capacitat de generar continguts adaptats als diferents suports que demana la societat actual, com són les xarxes socials, o els més tradicionals com la televisió: "sé la importància que juga el temps, és per aquest motiu que executo els projectes amb la màxima rapidesa possible tenint present en tot moment el rigor tècnic i podent assolir així la màxima qualitat en tots els treballs duts a terme. Connectar amb el públic i obtenir els objectius marcats són la meva fita".

 

Elements diferencials i valor afegit de l’empresa

Des del primer dia que va començar a estudiar a la universitat (UVic) va treballar a Televisió d'Osona (TVO) i La Marxa. Això li va servir per "adquirir una gran capacitat organitzativa de treball, establir prioritats i diferenciar d'important i imprescindible". La relació des del 2008 amb els mitjans de comunicació li ha donat un bagatge de coneixença de les diferents tendències audiovisuals tant tècniques com socials. Sempre ha estat al dia de les tendències a les xarxes socials, un fet molt positiu per les altres empreses per les quals treballa, podent oferir-los assessorament en la seva gestió, tipologies de continguts i tendències. Un valor afegit és la proximitat amb el client, a diferència d'una gran empresa que, en certa manera, pot provocar un cert distanciament.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu?

Com ell mateix comenta, vol viure, treballar i créixer a Manlleu: "després de passar uns anys vivint i treballant a Barcelona he tornat a casa meva, Osona, i ho he fet a Manlleu, la ciutat que em va veure créixer en l'àmbit educatiu, durant els anys a La Salle - Manlleu". Com a empresa pot aportar a la zona professionalitat en qualsevol aspecte relacionat amb el sector audiovisual, tenir un contacte proper per la creació i gestió de continguts.

 

Projectes de futur

L'eix econòmic de l'empresa s'estructura en diferents àmbits audiovisuals: grans mitjans de comunicació com pots ser TV3, Catalunya Ràdio, Mediaset o la CNN; l'administració pública i l’empresa privada. El fet de tenir branques diferenciades dins d'un mateix sector, generen una certa seguretat econòmica. La formació per a ell és fonamental: "procuro actualitzar-me en tot allò que puc i adquirir nous coneixements per donar noves solucions als encàrrecs dels meus clients". Un projecte de futur és la utilització de la tecnologia audiovisual cap al sector de les energies renovables.

 

 

Dades de contacte:

Adreça: C. Prior Tarafa, 11 (LAB. Espai Coworking Manlleu)
Telèfon: 675 46 43 57
Correu electrònic: hola@rcmedia.cat
Web: https://www.rcmedia.cat/

Instagram: https://www.instagram.com/rcmedia.cat/

 

Roger Codina RCMedia

Roger Codina RCMedia

Comparteix