28/4/2022

Finalitzen les contractacions de la 6a edició del Programa ocupacional 30 Plus

El 30 Plus és un programa d'abast comarcal liderat des de l'OPE en col·laboració amb altres agents de la comarca

El programa 30 Plus és un projecte d’abast comarcal que gestiona el Servei d’OPE Feina de l’Ajuntament de Manlleu comptant amb el treball en xarxa amb els diferents Serveis Locals d’Ocupació de la comarca d’Osona.

Té com a objectiu incentivar la contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur i residents a Osona. D’altra banda, atorga una subvenció a les empreses que s’hi acullin fent contractacions.

El dia 31 de març va finalitzar el període de contractacions del programa 30 Plus 2021-22. Durant aquesta 6a edició del s’han contractat 50 persones de la comarca d’Osona i se’ls ha proporcionat una formació específica i vinculada al seu lloc de treball.

Durant aquesta edició s’han finalitzat el 100% de contractacions. Dels 50 participants assignats al programa, s’ha prioritzat la contractació dels col·lectius amb especials dificultats d’inserció laboral, pels que hi havia places reservades.

El/les 50 participants d’aquesta edició formen part dels següents col·lectius (alguns d'ells formen part de dos o més col·lectius):

  • S’han contractat 21 persones aturades de llarga durada 
  • S’han contractat 31 persones en situació d’atur majors de 45 anys 
  • S’han contractat 8 persones d’altres col·lectius.

 

Mitjançant el programa  30 Plus s’han pogut cobrir vacants d’empreses de diferents sectors de la comarca, majoritàriament en la Indústria, el comerç i serveis, ocupant diferents llocs de treball, com operaris/es, administratius/es, dependents/es, Monitors/es, entre d’altres.

Un cop superada aquesta fase de contractacions, a partir del mes d’abril, el programa continua oferint orientació i acompanyament laboral als treballadors i treballadores participants, i també acompanyament a les empreses en la tramitació de la subvenció.

Servei d’OPE Feina per a obtenir més informació: trucant al 93 851 50 22 o escrivint a opefeina@manlleu.cat.

 

Postal informativa 30 Plus

Postal informativa 30 Plus

Comparteix