2/5/2022

Locals disponibles: carrer Baixa Cortada

Local comercial en lloguer ben situat i a punt per entrar-hi

Vols emprendre un nou projecte i busques un local?

Ets un comerç o empresa, i vols canviar a un local espaiós i cèntric?

 

Aquest és un local comercial en lloguer a al carrer Baixa Cortada 23, de Manlleu. En excel·lent estat de conservació, situat a la zona més cèntrica, totalment equipat i s’hi pot entrar a treballar de forma immediata.

Està distribuït en una planta baixa de 75 m2 i una planta superior de 40 m2. Disposa de mostrador i de mobles expositors i prestatgeries totalment integrats amb el disseny de la zona comercial.

 

El preu del lloguer és de 490 € mensuals. La gestió es fa a través de Còdol Gestió Manlleu: passeig de Sant Joan, 149 de MANLLEU. Telèfon 93 850 68 00, manlleu@codolgestio.net, www.codolgestio.net.

També podeu contactar amb el Servei d’Empresa de l’OPE, trucant al telèfon 93 782 71 61 o al correu electrònic empresa@manlleu.cat.

 

Borsa de locals lliures

El Servei d’Empresa de l’OPE disposa d’un mapa específic amb la borsa de locals comercials lliures de Manlleu. Està inclòs dins del directori de Manlleu Empreses (manlleuempreses.com) i el trobareu sota el nom de Borsa de locals comercials lliures

Si disposeu d’un local comercial i voleu que s’inclogui dins de la borsa de locals de l’OPE, poseu-vos en contacte amb el Servei d’OPE Empresa  i us visitaran per conèixer les característiques de l’espai.

Façana local

Façana local

Imatges relacionades

  • baixa cortada 23  foto 2.jpg
  • baixa cortada 23 foto 4.jpg
  • baixa cortada 23 foto 3.jpg
  • baixa cortada 23 foto 5.jpg

Comparteix