INICI / Fem Xarxa

29/3/2022

Taller de diagnosi de l'àmbit professional de les Arts Escèniques

Sota el nom 'Needs Manlleu Creació', s'adreça al col·lectiu professional de les Arts Escèniques, segment que pertany al sector de la Industria Cultural i Creativa (ICC)

El dimarts 22 de Març, el Lab Manlleu va acollir el taller Needs Manlleu Creació, una activitat desenvolupada dins del treball que s'està fent des de l'OPE amb el sector de les Industries Culturals i Creatives (ICC) del territori.
L'objectiu era el de descobrir, conèixer i entendre el les necessitats dels professionals del sector de les arts escèniques (músics, actors, actrius, tècnics de llum i so, persones creatives...).
La sessió va anar a càrrec de Maria Batet, emprenedora que treballa en la formació de persones que vulguin desenvolupar la seva creativitat. Recentment s’ha especialitzat en pensament creatiu i facilitació d’equips.
Aquesta és la segona actuació/taller que es porta a terme des de l'OPE amb els col·lectius de les ICC que s’han generat a partir del mapeig dels actors del territori, i que s'han agrupat en diferents famílies o segments.
Al desembre, es va fer un taller amb els il·lustradors de la nostra Ciutat/Territori, i ara s’ha fet en el col·lectiu de les Arts Escéniques, música, teatre i tècnics especialitzats.
Aquesta és una actuació més del Pla d’Acció de Desenvolupament de Manlleu i Area de Relació Territorial, un document-guia elaborat per l’OPE Manlleu que té com a objectiu generar oportunitats i donar resposta a les necessitats de les persones i les empreses, per millorar la qualitat de vida de les persones i crear ocupació de qualitat en el territori.

 

IMG-20220322-WA0002.jpg

Imatges relacionades

  • 20220322_105827.jpg
  • FOTO DINAMICA TREBALL 1.jpg

Comparteix