16/3/2022

Projectes cedents REEMPRESA del mes de març

Mostrem els projectes cedents en aquests moments del programa Reempresa

Manlleu forma part de Reempresa, una iniciativa empresarial que permet que propietaris/es que no poden continuar al capdavant del seu negoci el puguin cedir a una altra persona amb ganes de donar-li continuïtat. L’OPE Empresa assessora a les persones que volen vendre un negoci i les que volen reemprendre

A continuació mostrem els projectes cedents en aquests moments. Si teniu interès en algun d’ells, contacteu amb el Servei d’OPE Empresa:
empresa@manlleu.cat | 938515022.Trobareu més informació al web del programa, www.reempresa.org i a l'apartat de Reempresa del web de l’OPE Manlleu: www.manlleu.cat/ope/reempresa

 

 • Parada del Mercat Municipal de Manlleu

  Núm. Projecte: PC12920

  Negoci familiar de més de 25 anys dedicat a xarcuteria i carnisseria, plats elaborats i embotits amb obrador totalment equipat. 

 • Empresa de cortines, riells i complements
  Núm. Projecte: PC13506
  Ubicada des del 1991 a Osona i associada a una empresa europea líder en el sector. Oberta a fórmules de transmissió diverses.

 • Restaurant cuina catalana
  Núm. Projecte: PC13857
  Negoci a Sant Quirze de Besora. Menjador i cuina totalment equipats i renovats. Dues terrasses, zona de bar, salons privats per a realitzar esdeveniments i celebracions i servei de menjar per portar.

 • Restaurant ubicat en una antiga rectoria del S. XVIII
  Núm. Projecte: PC14311
  Edifici amb restaurant a la planta baixa i habitatge a la planta superior. L'edifici està situat dins d’un gran jardí privat i amb magnífiques vistes.

   

   

   

   

reempresa-web-1024x683.jpg

Comparteix