16/3/2022

Formació a mida per a empreses

Ha començat un nou curs del Mètode de Validació, adreçat a professionals de l'àmbit sociosanitari

Aquesta  setmana ha començat una nova edició de la formació del Mètode de Validació de Naomi Feil, organitzada per l’OPE i dirigida a professionals que treballen amb persones amb dependència per poder acompanyar a les persones grans en una situació de pèrdua d’autonomia.

La validació consisteix en reconèixer el valor del què la persona expressa, de les seves emocions, de la seva història de vida, del què fa. Aquest mètode fou concebut per Naomi Feil per cuidar a les persones grans amb deteriorament cognitiu amb la intenció de donar valor a tot el que l’altre expressa, disposi o no de paraules per dir-ho.

Aquest curs es fa en el marc de la Xarxa de residències i s’ha programat a partir de la seva demanda de formar-se sobre aquest tema i permetrà millorar les competències del personal de residències que hi participa. També hi assisteixen futures professionals del sector, persones que estan cursant el Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària, com complementen els seus coneixements amb aquesta metodologia innovadora. En total s’estan formant 12 persones.

El curs s’organitza en dos mòduls, el segon ofereix l’oportunitat de compartir les experiències un cop  les alumnes hagin pogut posar en pràctica els coneixements adquirits en la primera part del curs.


Des del Servei d’OPE Formació treballen per oferir cursos personalitzats adaptats a les necessitats de les empreses i col·lectius. Per a més informació podeu contactar amb el servei a través del correu formacio@manlleu.cat o bé trucant al 93 851 50 22.

foto.jpg

Comparteix