INICI / Fem Xarxa

11/3/2022

Locals lliures de Manlleu: botiga al carrer del Pont

Informem dels locals buits disponibles de la borsa de locals comercials lliures de Manlleu de l’OPE.

Vols emprendre un nou projecte i busques un local?

Ets un comerç i vols canviar a un local més cèntric?

Sou diversos autònoms, artesans, creatius... i voleu compartir un local?

Aquest local respondrà a les vostres necessitats. Es tracta de l'antiga botiga de joguines Faja. Té un aparador amb accés directe al carrer del Pont, 43 i, en l’interior, té un altre espai. Ambdós perfectament cuidats i amb prestatges per mostrar producte.

Al fons hi trobem una altra zona amb llum, que podria fer la funció de magatzem i on hi ha els serveis.

En resum, són 118 m2 de superfície, 3 metres lineals de façana, en opció preferentment de lloguer, i amb possibilitat de venda, i que en totes les opcions es tractarien particularment amb la propietària.

L’estat de conservació és excel·lent i, amb molt poques despeses, s'hi podria iniciar una nova activitat.

Per a més informació podeu contactar al telèfon 699 394 098, o amb el Servei d’Empresa de l’OPE, trucant al telèfon 93 782 71 61 o al correu electrònic empresamanlleu.cat

 

Borsa de locals lliures

El Servei d’Empresa de l’OPE disposa d’un mapa específic amb la borsa de locals comercials lliures de Manlleu. Està inclòs dins del directori de Manlleu Empreses (manlleuempreses.com) i el trobareu sota el nom de Borsa de locals comercials lliures

Si disposeu d’un local comercial i voleu que s’inclogui dins de la borsa de locals de l’OPE, poseu-vos en contacte amb el Servei d’OPE Empresa  i us visitaran per conèixer les característiques de l’espai.

 

Fotoexterior

Fotoexterior

Imatges relacionades

  • Fotointerior
  • Fotointerior1

Comparteix