INICI / Fem Xarxa

2/3/2022

Publicada la primera convocatòria del programa Kit Digital per a la digitalització d'empreses d'entre 10 i 49 treballadors.

El divendres 4 de març s'ha organitzat una sessió en línia de presentació del projecte

L'entitat pública empresarial Red.es adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital ha publicat la convocatòria d'ajuts destinats a la digitalització d'empreses d'entre 10 i 49 treballadors en el marc del Programa Kit Digital. El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

Amb aquesta convocatòria es pretén millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital d'aquestes empreses mitjançant un procediment de concurrència no competitiva. Per optar als ajuts, les empreses hauran d'estar inscrites al cens d'empresaris, professionals i retenidors de l'Agència Estatal d'Administració Tributària. 

Els ajuts d'aquesta convocatòria estan destinats a finançar l'adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat i es concediran de forma directa i amb l'únic criteri de l'ordre de presentació de sol·licituds, sempre que hi hagi en disposició crèdit suficient.  

L'import màxim d'ajut per beneficiari serà de 12.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds és del 15 de març a les 11:00 h fins el 15 de setembre a les 11:00 h. 

 

Sessió informativa en línia

Així mateix, us recordem que el proper divendres 4 de març de 12:30 a 13:30 h. s'organitza juntament amb el Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, una sessió en línia de presentació del Kit Digital. 

L'objectiu és poder explicar el detall del programa i resoldre tots els dubtes que hi pugui haver perquè el programa arribi al màxim d'empreses, pimes i professionals autònoms de la província de Barcelona.  

Podeu veure sessió informativa al webinar . Trobareu també al canal de Youtube un vídeo més curt que s'h editat i que correspon exclusivament a la part que mostra els passos per presentar la sol·licitud al portal d'Acelera Pyme. 

 

Adreçat a: Petites empreses d’entre 10 i 49 treballadors. Posteriorment s’obriran les convocatòries per a empreses de 3 a 10 i per a empreses de 0 a 3 treballadors.

Actuacions subvencionables:  Solucions de digitalització que responguin a alguna de les categories següents: lloc web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, Business Intelligence i analítica, serveis d’oficina virtual, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat.

Quantia: L’import màxim que es concedirà en aquesta primera convocatòria serà de 12.000 euros, a través d’un ‘bo digital’.

Termini: Des del 15 de març fins al 15 de setembre del 2022. Aquest termini conclourà abans en cas d’esgotar-se el crèdit pressupostari establert.

 

 

Kit digital

Kit digital

Documentació adjunta

Comparteix