INICI / Fem Xarxa

30/9/2020

44 empreses participen a la sessió informativa del grup Pro-Energia d’Osona

Aquest any es farà una segona compra agregada d'energia i es vol arribar al màxim d'empreses beneficiades

44 empreses van participar dijous en la sessió informativa sobre compra agregada d’energia organitzada per diverses entitats del territori.

La sessió, que es va realitzar en format telemàtic, comptar amb una xerrada informativa a càrrec de Josep Camprubí, de la consultoria GCT Plus Eficiència Energètica. Camprubí va explicar com es fa la compra agregada i va aclarir els dubtes del públic assistent. L’objectiu principal de la compra agregada és tenir la contractació ben optimitzada i obtenir el millor preu en el moment actual (tant d’electricitat com de gas natural).

Aquest és el segon any que es fa una compra agregada d’energia, inicialment només en formaven part Manlleu i Vic i aquest any s’hi ha afegit Gurb, Mancomunitat la Plana, el Consorci del Lluçanès i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. El que es vol aconseguir és formar un grup d’àmbit comarcal per tal d’aconseguir bons preus d’energia i que les empreses del territori siguin més competitives. També per unificar esforços davant d’una qüestió complexa com és l’energia i que les empreses disposin d’una correcta i òptima contractació energètica amb una energia 100 % d’origen renovable.

 

Com participar-hi
Les empreses interessades a sumar-se al grup Pro-energia d’Osona, han de contactar amb el servei de referència que els correspon:

empresa@manlleu.cat
Per a empreses de Manlleu, St. Hipòlit de Voltregà, Les Masies de Voltregà, Roda de Ter, L’Esquirol, Cantonigròs, Rupit i Pruit Tavertet.

empresa@creaccio.cat
Per a empreses de Vic i Gurb.

empresa@gesbisaura.cat
Per a empreses de: Montesquiu, St. Quirze de Besora, Sta. Maria de Besora, Sora i Vidrà. A la Vall del Ges, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Torelló i Orís.

sdl@mancoplana.cat
Per a empreses de: Taradell, Tona, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Folgueroles, Viladrau, Seva, El Brull i Balenyà.

empresa@consorci.llucanes.cat
Per a empreses d’Alpens, Lluçà, Olost, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, St. Agustí de Lluçanès, St. Bartomeu del Grau, St. Boi de Lluçanès, St. Feliu Sasserra, St. Martí d’Albars, Sobremunt i Sta. Maria de Merlès. 

llum energia-unsplash.jpg

Comparteix