INICI / Fem Xarxa

9/2/2022

Inscripcions obertes per la nova edició de 'Treballa’t per treballar'

Està adreçat a persones en recerca de feina o que es troben davant d’un canvi professional

L’OPE Manlleu inicia la segona edició d’aquest programa formatiu de capacitació integral d’entrada al mercat laboral. La formació anirà a càrrec de dues expertes en Coaching ocupacional i en identificació de competències de i l’equip tècnic de l’OPE Feina. Consta d’una sèrie de tallers que es desenvolupen en tres grans blocs:

Coaching Laboral: espai de reflexió personal per treballar, mitjançant la metodologia del coaching, l’autoconeixement, la definició d’objectius laborals i l’elaboració d’un pla d’acció encaminat a l’assoliment de metes.

Identificació de competències clau: identificació de les competències transversals claus més demandades al mercat laboral i del nivell d’assoliment individual, per tal d’elaborar la millor estratègia de cara a l’entrevista de feina.

Cada un d’aquests blocs inclou una sessió d’assessorament individualitzat. A partir d’aquí, s’inicia un tercer bloc en què s’elaborarà un currículum per competències i es coneixeran els canals de recerca més adequats a cada participant.

Per més informació podeu contactar amb l’OPE Feina: al telèfon 93 851 50 22 o al correu opefeina@manlleu.cat.

 

cartell treballat.png

Imatges relacionades

  • cartell treballat.png

Comparteix