INICI / Fem Xarxa

2/2/2022

8a edició de la Manlleu Galeria d’Art (MGA)

Balanç de la 8a edició de la proposta que combina art contemporani i promoció econòmica

Aquest mes ha finalitzat la vuitena edició de la Manlleu Galeria d’Art. Una vuitena edició en què, un any més, els aparadors de locals comercials sense activitat s’han convertit en una galeria d’art contemporani a peu de carrer.
Aquest és un projecte de col·laboració publicoprivada entre l’Ajuntament de Manlleu i l’agència creativa Arkham Studio i planteja un treball transversal entre els serveis de Cultura i de Promoció Econòmica de la ciutat.
En la seva vuitena edició ha tornat a complir amb el seu objectiu d’oferir art a la ciutat, el descobriment de nous talents artístic i la revitalització de locals comercials en desús que estan en venda o lloguer.
Durant aquesta edició s’han organitzat diverses visites guiades per a la Fundació Sant Tomàs de Vic, l’Institut del Ter de Manlleu, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic i diversos centres escolars de Manlleu i de la resta de la comarca.
Enguany s’han invertit recursos en la promoció digital tant en el contingut web com a les xarxes socials de la MGA, obtenint un total de 4.500 visites i rebent moltes valoracions positives tant del sector artístic com de la ciutadania.
Aquesta és una proposta que ha tingut impacte en altres poblacions. Durant el 2021 hi ha hagut tres rèpliques a Vilafranca del Penedès, Solsona i a Reus inspirades en model de Manlleu i adaptades a la seva realitat.

MGA_8_logo.jpg

Comparteix