INICI / Fem Xarxa

12/1/2022

Sessions informatives del programa del SOS MENTORING

SOS Mentoring és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms/es i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu coneixement.

 

SOS Mentoring és una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. i consisteix en un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms/es i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu coneixement amb els/les beneficiaries del programa, oferint-los suport per afrontar l’actual situació econòmica amb la COVID19.

Les reunions són online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos.

Aquest gener es duen a terme les noves sessions informatives tant si ets un empresari/a i vols aportar el teu coneixement com si ets una empresa que travessa dificultats.

Properes sessions informatives de SOS Mentoring:

  • Per a empreses beneficiàries:

Si tens una petita empresa i estàs en una situació de dificultat, pots participar com a beneficiari/ària. Inscriu-te a la propera sessió informativa que tindrà lloc dimarts, 25 de gener de 2022 de 13 a 14

Inscriu-te a la sessió aquí

 

  • Per a persones mentores:

I, si ets empresari/ària o directiu/iva amb experiència i amb voluntat d’ajudar, pots participar com a mentor/a. Inscriu-te a la propera sessió informativa que tindrà lloc dijous, 27 de gener de 2022 de 16 a 17h.

 

Inscriu-te a la sessió aquí

Sos mentoring

Sos mentoring

Comparteix