INICI / Fem Xarxa

5/1/2022

Publicades les bases reguladores del Programa Kit Digital

El Programa Kit Digital té per objecte la concessió d'ajudes a petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació per a l'adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat.

Els beneficiaris rebran un ajut en funció de la seva mida, mesurant aquest segons el nombre d'empleats.   

D'acord amb l'objectiu del Programa, es preveu la incorporació de solucions de digitalització en els àmbits de lloc web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, digitalització de les relacions amb els clients, business intelligence i analítica, automatització de processos, implantació de la factura electrònica, serveis i eines d’oficina virtual, comunicacions segures i ciberseguretat.

Les solucions ofertes han de permetre als beneficiaris avançar en el seu nivell de maduresa digital i millorar-ne la competitivitat a través de la seva digitalització. 

El beneficiari haurà d'emprar l'ajuda concedida en la contractació d'una o diverses solucions de digitalització de les disponibles en un Catàleg de Solucions de Digitalització que oferiran els agents digitalitzadors.  

Els agents digitalitzadors seran doncs els que aportaran les solucions i serveis tecnològics que necessiten les pimes i els autònoms beneficiaris del programa Kit Digital.

Per ser part del Kit Digital com a proveïdor de solucions digitals, es podrà sol·licitar l’adhesió com Agent Digitalitzador a partir del dia 11 de gener a Sede de Red.es

Pels requisits per ser Agent Digitalitzador, així com més informació del programa Kit Digital: Kit Digital | Acelera pyme

També us podeu adreçar a empresa@manlleu.cat o trucar al 937827161.

 

 

Foto Kit Digital

Foto Kit Digital

Enllaços relacionats

Comparteix