INICI / Fem Xarxa

22/12/2021

Cursos gratuïts de llengua anglesa i francesa dirigits als professionals del sector turístic de Manlleu

La Direcció General de Turisme ofereix cursos de llengua anglesa i francesa als professionals de Turisme.

En el marc del Pla estratègic de turisme de Catalunya, dins de l’àmbit d’accions de formació, la Direcció General de Turisme organitza un seguit de cursos gratuïts de llengua anglesa i francesa dirigits als professionals del sector turístic català, amb la col·laboració de les Escoles Oficials d’idiomes.

Aquests cursos estan pensats per a totes aquelles persones que treballen en alguna empresa turística. L'objectiu és millorar la formació dels nostres professionals tot potenciant la seva capacitat d’expressió en aquests idiomes per incidir positivament en l'atenció al client, així com per afavorir la captació de nous viatgers internacionals i la fidelització de la clientela actual.

Des de l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu (OPE) animem a les empreses del sector turístic de Manlleu i la seva àrea d’influència territorial (el Voltreganès, el Cabrerès i Roda de Ter)  com els bars, els restaurants , les agències de viatges i els allotjaments turístics que aprofitin aquesta oportunitat per créixer professionalment.

Els cursos s’impartiran a partir del mes de gener 2022 i son presencials a l’EOI Osona situat a Vic.  Les inscripcions es tancaran un cop s’omplin els grups. Per reservar plaça cal que et posis en contacte amb l’escola oficial d’idiomes corresponent i acreditis que treballes en una empresa relacionada amb el sector turístic. En el cas de Manlleu, us heu de dirigir a :

Catalunya Central. Cursos anuals d’anglès i francès a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Osona.

Contacte: 667 051 902 o turisme@eoiosona.cat

Formació gratuïta anglès i francès sector turístic

Formació gratuïta anglès i francès sector turístic

Comparteix