INICI / Fem Xarxa

14/7/2020

Comença el programa d’Aprenentatge Per a la Professionalització (APP)

En aquesta primera prova pilot hi participen 15 persones amb un conveni a tres bandes entre l’alumne, l’empresa i l’ajuntament. La filosofia del projecte és la de recuperar la figura de l’aprenent

L’OPE Manlleu, en col·laboració amb el SOC, ha dissenyat un nou projecte de formació que permet a persones treballar i formar-se en els sectors de Comerç i Electricitat. Dos àmbits en què s’ha detectat una manca de personal qualificat.

La filosofia del projecte és la  de recuperar la figura de l’aprenent (sense cost per a l’empresa) i la millora de la professionalització de les persones amb possibilitat continuïtat laboral.

 En aquesta primera prova pilot hi participen 15 persones amb un conveni a tres bandes entre l’alumne, l’empresa i l’ajuntament. L’alumnat compta amb  un contracte remunerat a jornada completa. De les 40 h setmanals, aproximadament un 25% correspon a formació teòrica i la resta a experiència laboral a l’empresa. L’objectiu és que aquestes 15 persones puguin inserir-se al món laboral, amb més experiència i amb un certificat de professionalitat assolit amb la formació.

L’acció es va iniciar el passat 6 de juliol i finalitzarà l’abril de 2021.

App.jpg

Imatges relacionades

  • app2.jpg
  • App.jpg

Comparteix