INICI / Fem Xarxa

29/7/2020

Finalitzen els tallers de cuina per a joves que s’han fet a l’Aula del Mercat durant la programació d’estiu

S’han realitzat vuit sessions de tres hores adreçades a nois i noies de Manlleu de 12 a 16 anys

El sector gastronòmic i culinari viu un moment de gran popularitat entre gent de totes les edats i gèneres. Aprofitant aquest interès, i amb l’objectiu de potenciar les eines que ens aporta l’Aula del Mercat Municipal, des de l’OPE Manlleu es va portar a terme un taller presencial de cuina dirigit a joves de Manlleu de 12 a 16 anys

S’han realitzat vuit sessions de tres hores on els nois i les noies participants han après a treballar les matèries primeres, a distingir entre els diversos arrossos, a llegir les etiquetes nutricionals dels productes elaborats, a cuinar primers, segons plats i també postres i a substituir aquells productes més nocius per d’altres més sans.

En definitiva, s’han assolit  amb èxit diversos objectius com són el d’aprendre a cuinar, tenir un major coneixement del producte local i prendre contacte amb el col·lectiu de comerciants del Mercat Municipal.

La situació en què s’han desenvolupat els tallers no és l’habitual i, des de l’organització s’han pres totes les mesures de seguretat que marca la legislació actual: ús de gel hidroalcohòlic, obligació de dur mascaretes durant tota la sessió i limitació de l’aforament dels alumnes a l’aula, que s’ha reduït dels vint habituals a una desena.

Després de l’èxit i la valoració positiva que n’han fet tant l’alumnat com els professionals que hi ha participat, des de l’OPE Manlleu i el Mercat Municipal ja s’està treballant en noves propostes similars per a la temporada de tardor.

7.JPG

7.JPG

Imatges relacionades

  • 7.JPG
  • 5.JPG
  • 3.JPG
  • 6.JPG
  • 2.JPG

Comparteix