INICI / Fem Xarxa

29/7/2020

Resum de les ofertes gestionades pel servei d’OPE Feina durant el 2020

Un balanç de l'evolució del servei durant aquest primer semestre, marcat per la pandèmia de la Covid-19

La intermediació laboral és una acció fonamental dels Serveis Locals d’Ocupació que afavoreix la incorporació de les persones aturades al mercat de treball. La tasca de connexió entre l’empresa i les persones que busquen feina, facilita el coneixement mutu i l’accés a l’oferta laboral.

Malgrat les circumstàncies, que ens han portat a una baixada important de l’activitat empresarial, des de l’OPE Feina no s’ha deixat de gestionar ofertes de treball.

Durant el primer semestre hem gestionat un total de  141 ofertes i 186 llocs de treball gestionats; dels quals hem cobert 95; és a dir un 51.08% de taxa de cobertura.

Des de l’inici del període de confinament fins a l’actualitat hem gestionat 58 ofertes i 56 llocs de treball amb una taxa de cobertura que es manté al voltant del 51%, concretament, he pogut incorporar 43 persones treballadores al mercat laboral de 72 llocs de treball.

D’acord amb les característiques del territori, el sector serveis acumula més demanda de treballadors amb ofertes com a restauració, neteja, atenció a les persones…, seguit amb una diferència molt marcada del sector industrial, la ramaderia i agricultura i, finalment la construcció.

Amb tot això, volem recordar a la ciutadania i a les empreses que l’OPE de Manlleu s’ha mantingut en actiu, malgrat en confinament, donant assessorament a les empreses del territori quan a la gestió d’ofertes de feina i ho continuem fem.

Vers la ciutadania seguim amb les atencions personalitzades facilitant l’accés al mercat de treball mitjançant accions formatives i l’acompanyament constant en la recerca de feina.

 

grafica.jpg

Comparteix