INICI / Fem Xarxa

20/10/2021

Manlleu forma a 25 persones dins del programa ‘Treballs als Barris’ durant l’últim trimestre de l’any

La formació permet a les persones millorar les seves possibilitats sociolaborals

Entre els mesos de setembre i octubre han finalitzat les darreres formacions de l’any 2021 del Programa Treball als barris que ha permès una major qualificació formativa de 25 persones en situació d’atur del Barri de L’Erm, una zona que forma part d’aquest projecte de Treball als barris.         

Les últimes formacions que s’han dut a terme han estat sobre les figures professionals d’Auxiliar sociosanitari/a i Auxiliar en control d’accessos i sobre el Carnet de manipulació d’aliments.

La formació en atenció sociosanitària representa un tastet en aquest àmbit, que dona la possibilitat a les persones participants de tenir continuïtat a través del curs de Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària que ofereix la OPE. El curs d’auxiliar de control s’ha programat arrel de la creixent demanda d’aquesta figura dins el món laboral.

D’altra banda, amb l’obtenció del carnet de manipulació d’aliments s’ha afavorit a les persones participants que treballen al sector alimentari o bé busquen feina dins d’aquest àmbit.

El programa Treball als barris està cofinançat d’una banda per l’Ajuntament de Manlleu i, de l’altra, per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació (SOC), el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

 

 logos tb.JPG

formacio tb.jpg

Comparteix