INICI / Fem Xarxa

6/10/2021

Presentació d'una nova edició del programa 30 Plus 2021-22

Ha començat la sisena edició del programa, amb una durada de 12 mesos i que afavorirà la contractació de 50 persones

Divendres 1 d’octubre va començar la sisena edició del Programa 30 plus 2021-22, amb una durada de 12 mesos, fins el dia 30 de setembre 2022. Aquest programa ocupacional d’abast comarcal incentiva la contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur i atorga una subvenció a les empreses que s’hi puguin acollir. A l’hora, ofereix orientació i acompanyament laboral als treballadors i treballadores participants i els proporciona una formació específica i vinculada al seu lloc de treball.

Un any més, el Programa 30 Plus serà gestionat pel Servei d’OPE Feina de l’Ajuntament de Manlleu comptant amb el treball en xarxa amb els diferents Serveis Locals d’Ocupació de la Comarca d’Osona.

Per aquesta nova edició 2021-22, el servei d’OPE Feina gestionarà els contractes de  50 persones participants del programa que podran ser contractades per empreses que tenen llocs de treball a Osona.

El programa 30 Plus està destinat a persones majors de 30 anys, residents a la comarca d’Osona i en situació d’atur, i durant aquesta nova edició, es prioritzaran els següents col·lectius:

  • Majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada: 12 mesos continuats o no, durant els últims 18 mesos (reservat per a 12 participants)
  • Majors de 45 anys en situació d’atur (reservat per a 30 participants)

 

Els contractes que subvenciona el Programa 30 Plus cal que tinguin una durada mínima de 6 mesos i un mínim de 20 hores setmanals.

L’import de la subvenció és el Salari Mínim Interprofessional per jornada completa, o la part proporcional  quan la contractació és a temps parcial i el període màxim subvencionable és de 9 mesos.

 

Per a més informació podeu contactar amb el Servei d’OPE Feina: trucant al 93 851 50 22 o escrivint a opefeina@manlleu.cat.

 

 

ope-feina-color.jpg

Comparteix