INICI / Fem Xarxa

29/7/2020

Cupons a la competitivitat empresarial

S’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 8184, de data 23 de juliol de 2020, la  RESOLUCIÓ EMC/1738/2020, de 16 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2020 dels ajuts dels cupons a la competitivitat empresarial.

 

L’objecte és regular la concessió dels ajuts dels Programes de Cupons a la Competitivitat Empresarial, que preveuen la concessió d’ajuts per a la contractació de serveis en forma de cupons prestats per proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Els serveis subvencionables per a cada programa de manera enunciativa, són els següents:

 

  1. Cupons d’innovació i estratègia: tenen per objectiu la concessió d’ajuts per a la contractació de serveis d’innovació i d’implementació de tecnologies que incloguin aspectes com el model d’innovació, la sostenibilitat, la propietat del coneixement, la fiscalitat de la innovació i la transformació de model de negoci.
  2. Cupons Indústria 4.0: tenen per objectiu la concessió d’ajuts per a la contractació de serveis d’innovació i implementació de tecnologies que incloguin els aspectes relacionats amb la transformació tecnològica cap a la Indústria 4.0, amb la finalitat que els beneficiaris millorin els seus productes, serveis i/o processos.
  3. Cupons startup: tenen per objectiu l’acompanyament en la presa de decisions operatives i/o estratègiques per encarar l’escenari de futur postCOVID19 i, més concretament, per tal de donar suport a les necessitats immediates derivades d’aquest escenari de finançament, vendes, revisió del model de negoci i/o de l’estructura i organització interna per valorar quins canvis fer per reconduir el projecte.
  4. Cupons finançament: tenen per objectiu que l’empresa rebi assessorament i/o acompanyament en el refinançament del passiu, en la cerca de finançament o en la realització d’un pla de contingència per part del proveïdor acreditat.

El termini de presentació de les sol·licituds anirà des de les 00:00 hores de l’endemà de la publicació de la Resolució al DOGC fins a les 14:00 hores del dia 17 de novembre de 2020 o fins l’exhauriment de la dotació pressupostària dels ajuts.

Per més informació: https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/convocatories-dajuts/llistat-ajuts/tramits/Cupons-a-la-Competitivitat-Empresarial

 

 

 

engranatge.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix