INICI / Fem Xarxa

6/10/2021

L’Ajuntament de Manlleu obre una convocatòria per cobrir diversos llocs de treball a l’OPE

L’objectiu de la convocatòria és crear una borsa de personal tècnic per treballar al Servei d’ocupació i al Servei d’empresa

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dilluns 11 d’octubre. Es poden fer de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la Plaça Fra Bernadí, o bé de forma telemàtica a través de la seu electrònica del web www.manlleu.cat.

Els llocs de treball corresponen a personal tècnic d’ocupació, de formació, d’inserció, d’empresa i d’emprenedoria que treballarà en els diferents programes que es duen a terme a l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu.

A grans trets, les tasques que duu a terme el personal tècnic del servei d’ocupació són: atenció directa (individual i grupal) a persones que estan en procés de recerca o millora de feina: informació, orientació, acompanyament en el procés de recerca, eines i canals per trobar feina, inscripció de les persones a la Xarxa Xaloc, impartir tallers, atenció a l’espai de recerca de feina, gestió d’ofertes de feina, suport a les empreses en el procés de definició dels llocs de treball, en els processos de selecció de personal, programar, organitzar, i fer el seguiment i l’avaluació d’accions formatives.

 El personal tècnic del servei d’empresa fa atenció directa al teixit empresarial: suport a les empreses en diversos àmbits: informació i suport en el  procés de tramitació de subvencions, ajuts i programes d’assessorament empresarial, facilitar assessoraments especialitzats a càrrec de consultors/ores, atenció a persones emprenedores: assessorar i acompanyar en el procés de creació i posada en marxa de l’empresa i en els diversos àmbits de gestió de l’empresa, donar suport i tramitar recursos o finançament per a projectes. Les persones que s’hi vulguin presentar han de disposar del títol de Grau universitari o titulació equivalent

 

 

treball.jpg

Imatges relacionades

  • oferta.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix