INICI / Fem Xarxa

28/9/2021

Persones emprenedores: Essència. Teràpies i Cosmètica Natural 

Emprenedora: Dolors Calm
Adreça: C/ de la Font, 21
essenciamanlleu@gmail.com | 638 200 716
Instagram: @essenciamanlleu
Horaris:
de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 17 a 20 h.
Dissabtes amb cita prèvia

Nou comerç dedicat a les teràpies i la cosmètica natural, fruit un somni de la Dolors Calm, manlleuenca que després de molts anys treballant arreu i formant-se contínuament, ha tornat a la seva ciutat com a emprenedora per obrir un espai per la cura i el benestar intern i extern de les persones. Ofereix serveis de Quiromassatge, Reflexiologia, Kinesiologia, Flors de Bach i Kobido.

La Dolors explica que a Essència s'hi pot trobar cosmètica natural i alguns productes ecològics perquè, com ella destaca, "no ens podrem oblidar del planeta i deixar d’intoxicar-nos. Si realment volem sentir-nos bé per fora, hem de tenir en compte, el nostre interior, tant la part orgànica com l’emocional i l’energètica".

Ella ens explica la seva experiència i com s'ha encaminat cap a aquest àmbit professional: "el meu interès en el món de les teràpies naturals es va despertar rebent una reflexologia podal, quan tenia 17 anys. Amb una sola sessió em va treure els mals de cap i d'esquena que tenia i em vaig dir que volia aprendre a curar". Arriba a Manlleu, on inicia aquest nou projecte empresarial, després d'anys de viatjar pel món, interessada no només per les teràpies naturals sinó també per l’espiritualitat i el creixement interior: “amb 20 anys vaig anar a viure a Londres i amb 22 vaig començar a estudiar Quiromassatge, Reflexologia... Als 28, un viatge a l'Índia em va fer deixar Londres i tornar a Barcelona. Allà em vaig formar com a Naturòpata i Kinesiòloga, vaig obrir un centre de teràpies naturals i estètica, fins que la vida em va portar a Eivissa, treballant en un SPA i herbolari i fent sessions a domicili. Vaig decidir tornar a Manlleu quan el meu pare va emmalaltir i morir. Ara porto gairebé dos anys aquí i m’ha arribat l’oportunitat de complir el meu somni".

essencia i.jpg

Imatges relacionades

  • essencia iii.jpg
  • essencia iv.jpg
  • essencia ii.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix