INICI / Fem Xarxa

15/9/2021

'Treballa’t per treballar', un programa d’entrenament per a la millora ocupacional

L’OPE Manlleu ha preparat un programa formatiu de capacitació integral d’entrada al mercat laboral, adreçat a persones que estan en recerca de feina o bé que s’estan plantejant millorar la seva situació laboral


La formació anirà a càrrec de dues expertes en Coaching ocupacional i en identificació de competències junt amb l’equip del Servei d’OPE Feina. Els tallers d’aquesta formació es desenvoluparen en tres grans blocs:
Coaching Laboral: l’objectiu és crear un espai de reflexió personal en el qual, mitjançant la metodologia del Coaching es treballa l’autoconeixement, la definició de l’objectiu laboral i l’elaboració d’un pla d’acció que permeti començar a fer el camí cap a l’assoliment de metes. En aquest procés es fa un reconeixement de les creences o valors que limiten el creixement personal, s'aprendran tècniques de gestió de les emocions, el poder personal i la motivació; tot en un ambient de confiança, i respecte i guiats per una coach amb una sessió d’assessorament individualitzat.
Identificació de competències clau: en aquest mòdul es facilitarà la identificació de les competències transversals claus més demandades al mercat laboral i el nivell d’assoliment individual vers l’objectiu laboral, a fi d’elaborar l’estratègia més adient per transmetre tot el potencial a l’entrevista de feina. En aquest mòdul també es comptarà amb l’assessorament personalitzat en una sessió individual.
Amb els productes dels dos blocs anteriors s’elaborarà un currículum per competències i es coneixeran els canals de recerca més adequats al perfil de cadascú i al seu objectiu laboral. També es coneixerà el paper i potencialitat de les xarxes socials professionals.
La formació es portarà a terme a l’OPE durant la primera quinzena d’octubre. L’horari serà de 10 a 14 h.

Per més informació us podeu posar en contacte amb el Servei d’Ocupació de l’OPE de Manlleu: opefeina@manlleu.cat | 93 851 50 22.

Treballa't per treballar.jpg

Comparteix