INICI / Fem Xarxa

24/2/2020

Presentació del Grup de Compra Agregada d’Osona en una jornada sobre gestió d’energia a Granollers

L’OPE Manlleu va participar el passat 20 de febrer una jornada d’intercanvi i aprenentatge sobre la gestió de l’energia als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) organitzada per la Diputació de Barcelona al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG).

Els PAE constitueixen una peça clau del teixit productiu on s’ubica la major part de l’activitat industrial de la província de Barcelona, i amb un gran impacte sobre la seva competitivitat.

Unes 60 persones van assistir a la jornada, que va comptar amb ponències. Una sobre el context actual en matèria d’energia als polígons d’activitat econòmica i una altra sobre els recursos per als ens locals en l’àmbit energètic dels polígons.

Tot seguit es van explicar diverses experiències, casos i projectes, com la generació compartida als polígons, les comunitats energètiques, el gestor energètic compartit per a empreses, el projecte Granollers entra en simbiosi i el Projecte de Compra Agregada d’Energia d’Osona, una iniciativa impulsada per l’OPE, Creacció i diverses associacions empresarials de Manlleu i Vic.

La compra agregada és la compra conjunta per part d’una agrupació d’empreses amb l’objectiu d’estalviar costos i millorar la competitivitat. Les empreses interessades poden contactar amb l’OPE: trucant al 93 851 50 22 o per correu a  empresa@manlleu.cat.

IMG_1833.jpg

Imatges relacionades

  • IMG_20200220_101719-1000x563.jpg
  • IMG_1833.jpg

Comparteix