INICI / Fem Xarxa

17/8/2021

Projectes cedents REEMPRESA

Mostrem els projectes cedents en aquests moments del programa Reempresa

Manlleu forma part de Reempresa, una iniciativa empresarial que permet que propietaris/es que no poden continuar al capdavant del seu negoci el puguin cedir a una altra persona amb ganes de donar-li continuïtat. L’OPE Empresa assessora a les persones que volen vendre un negoci i les que volen reemprendre

A continuació mostrem els projectes cedents en aquests moments. Si teniu interès en algun d’ells, contacteu amb el Servei d’OPE Empresa:
empresa@manlleu.cat | 938515022.Trobareu més informació al web del programa, www.reempresa.org i a l'apartat de Reempresa del web de l’OPE Manlleu: www.manlleu.cat/ope/reempresa

 

 • Parada del Mercat Municipal de Manlleu 
  Núm. Projecte: PC12920
  Negoci familiar de més de 25 anys dedicat a xarcuteria i carnisseria, plats elaborats i embotits amb obrador totalment equipat.  

 • Empresa dedicada a la fabricació i comercialització de cortines, riells i complements 
  Núm. Projecte: PC13506 
  Ubicada des del 1991 a Osona i associada a una empresa europea líder en el sector. Oberta a fórmules de transmissió diverses.

 • Comerç dedicat a la drogueria, perfumeria, productes de piscina i pintures
  Núm. Projecte: PC13531 
  Comerç cèntric a Torelló. Disposa de màquina mesuradora de clor i mescladora de pintures. L’empresària pot formar el nou emprenedor.

 • Empresa de fidelització i control amb targetes 
  Núm. Projecte: PC13738
  Empresa amb més de 47 anys de trajectòria dedicada a la fabricació i comercialització d'aparells per fidelització i control amb targetes. Exclusivitat de tots els aparells, manteniment, fungibles, etc. 

 • Bar - Frankfurt
  Núm. Projecte: PC13453 
  Establiment emblemàtic de Masies de Voltregà. Bona ubicació amb facilitat d’accés i d’aparcament. Projecte consolidat amb bones perspectives de futur.

 • Empresa d'embotició d'alumini
  Núm. Projecte: PC13630.  
  Empresa amb 31 anys d’experiència. Ofereix solucions en la mecanització de peces complexes desenvolupant la totalitat del procés en les seves instal·lacions assistit per programes CAD-CAM. 

 • Centre de bellesa i estètica
  Núm. Projecte: PC13774
  Negoci en ple funcionament i amb 7 anys de trajectòria. Ofereix serveis com tractaments facials, corporals, depilacions, massatges, manicures, pedicures, líftings i permanents i venda de productes al públic.

 • Restaurant especialitzat en cuina catalana 
  Núm. Projecte: PC13857
  Negoci a Sant Quirze de Besora. Menjador i cuina totalment equipats i renovats. Dues terrasses, zona de bar, salons privats per a realitzar esdeveniments i celebracions i servei de menjar per portar. 

   

reempresa-web-1024x683.jpg

Comparteix