4/8/2021

Empresa del mes: AFILMUR

Fabricació d’eines de tall de metall dur integral, servei d’esmolat i comercialització d’eines i accessoris per la indústria del metall i la fusta
Personal: 4 persones. Data creació: 1973
Carrer Eduard Rifà, 82, Manlleu. info@afilmur.com | www.afilmur.com

Activitat i evolució

AFILMUR dona servei a empreses de tot l’Estat espanyol. Ofereix una àmplia varietat d’eines de tall i accessoris de fabricació pròpia i de les marques referents al sector. Assessoren els seus clients per trobar les millors solucions a les seves necessitats i els hi donen suport a totes les fases del procés del mecanitzat.

Va obrir el 1973 de la mà de Josep M. Murlà a l’avinguda de Roma de Manlleu. AFILMUR, la suma de la paraula afilados i el cognom Murlà, es va consolidar oferint els seus serveis d’esmolat a empreses d’Osona. L’any 2010 la segona generació de la família va agafar el relleu i el 2014 es va traslladar al seu emplaçament actual. El 2018 l’empresa va fer un pas endavant adquirint nova maquinària que li va permetre començar a fabricar eines pròpies.

 

Elements diferencials

Fabricació d’eines de tall especials i sèries d’eines estàndard utilitzant matèria primera d’alta qualitat. Ofereix assessorament i servei tècnic per trobar les millors solucions a les necessitats dels clients.

Destaca per la seva agilitat, capacitat de maniobra i rapidesa en l’entrega dels productes, gràcies a disposar de l’última tecnologia en maquinària i sistemes de mesura CNC.

Els bons resultats s’obtenen gràcies al pilar fonamental de l’empresa: persones amb coneixement i experiència en el sector de l’eina de tall. Els avalen més de 45 anys d’experiència esmolant eines; és el seu “know how”.

 

Què aporta a Manlleu

Dona servei a indústries del polígon. Contribueix a reduir els costos del procés de mecanitzat de les empreses gràcies al seu servei d’esmolat, alhora que s’evita un malbaratament del materials fent un bon ús de la matèria primera.

 

Projectes de futur

Basa la seva filosofia empresarial en l’evolució constant i en l’adaptació a les forces del seu entorn, tenint com a prioritat la formació contínua del personal i la inversió en tecnologia per aconseguir una millor eficiència i productivitat.

 

afilmur.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix