29/7/2021

L’OPE i l’Associació Manlleu Quatre acosten la tecnologia d’impressió en 3D al teixit empresarial

El Lab Manlleu compta amb una impressora 3D al servei de les empreses de Manlleu i del territori

L'OPE Manlleu i l'Associació Manlleu Quatre volen acostar la tecnologia 3D a les empreses i persones emprenedores del territori. Amb aquest objectiu s’ha instal·lat al Lab Manlleu una impressora 3D per facilitar l’accés a aquesta tecnologia que permet múltiples aplicacions en diversos àmbits empresarials.

Així s’inicia un nou servei adreçat a les empreses de Manlleu i de l’àrea d’abast territorial. La nova Impressora 3D permetrà a les empreses que ho desitgin iniciar-se en els fonaments de la impressió 3D, fer proves i conèixer les característiques d’aquesta tecnologia, i imprimir les seves peces o prototips.

L’estació de treball instal·lada al Lab compta amb dos equips informàtics i el software necessari per traslladar els models 3D a productes físics. 

La voluntat de l’OPE i Manlleu Quatre és arribar al màxim de persones i oferir activitats de divulgació adreçades al teixit empresarial. Durant el mes de setembre, i dins de la nova programació d’activitats del Lab Manlleu, s’oferirà una sessió informativa amb l’objectiu de donar a conèixer l’equipament i les seves possibilitats.

Per a més informació podeu visitar l’apartat específic al web de l’OPE Manlleu: www.manlleu.cat/ope/3d.

També podeu contactar amb el Lab Manlleu trucant al 937 82 71 61 o escrivint a lab@manlleu.cat.

 

3D Lab.jpeg

3D Lab.jpeg

Enllaços relacionats

Comparteix