INICI / Fem Xarxa

8/7/2021

Presentació dels resultats de la cinquena edició del programa 30 Plus

A l'apartat de documentació adjunta podeu veure les infografies amb tota la informació d'aquesta edició del programa 30 Plus.

Reunió del personal tècnic dels diferents Serveis Locals d’Ocupació d’Osona per presentar els resultats de la 5a edició del Programa 30 plus, atès que ja s’han esgotat les contractacions per aquesta edició 2020-21.

Aquest programa ocupacional d’abast comarcal incentiva la contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur i residents a la comarca d’Osona. Atorga una subvenció a les empreses que s’hi puguin acollir, i també, ofereix formació, orientació laboral i seguiment als treballadors i treballadores participants.

Un any més, el Programa 30 Plus s’ha gestionat des del Servei d’OPE Feina de l’Ajuntament de Manlleu i ha estat possible fer-ho, gràcies al treball en xarxa amb els diferents Serveis Locals d’Ocupació de la Comarca.

A la reunió, que es va fer en format telemàtic, es van presentar els resultats de l’edició 30 Plus 2020-21, mitjançant el qual, 39 empreses han pogut contractar a 42 persones de la comarca d’Osona.

Les tècniques 30Plus van presentar les dades resultants d’aquesta última edició, explicant el perfil de les empreses i dels participants que han estat contractats. La Coordinadora de l’OPE de Manlleu va presentar, també, els resultats acumulats de les cinc edicions del Programa que ja suma un total de 162 empreses contractants i 208 llocs de treball ocupats per participants del Programa a la comarca d’Osona. El personal tècnic dels diferents Serveis Locals d’Ocupació de la Comarca va fer diverses aportacions sobre aquestes dades, com per exemple, la continuïtat de les contractacions vinculades al Programa 30Plus, mitjançant l’ús dels indicadors de seguiment.

A la reunió també es va proposar, que per la pròxima edició del Programa, es sol·liciti un increment del número de contractes fins a arribar a 50 places. Una vegada es disposi de la resolució per la nova edició es convocarà una nova reunió de coordinació.

A les següents imatges podeu veure les infografies amb tots els resultats. Per a més informació sobre el programa, contacteu amb l’OPE al 93 851 50 22 o al correu opefeina@manlleu.cat.

 

 

reunió 30.png

Imatges relacionades

  • 30 plus 1.jpg
  • 30 Plus 2.jpg
  • 30 Plus 3.jpg
  • 30 plus 4.jpg
  • 30 Plus 5.jpg
  • 30 Plus 6.jpg

Comparteix